2017. július 20., csütörtök

Rozhodca "popravil" Panamu, potom utekal pred rozzúrenými hráčmi

Ako by nestačilo, že panamskí "kanáriky" museli odohrať väčšinu mača proti favoritovi po prísnom vylúčení Luise Tejada v desiatich. Ostrieľaný útočník vo 25. minúte vo vzdušnom súboji trafil obranca Francisca Rodrígueza rukou do tváre, avšak nezdalo sa, že by išlo o úmyselný zásah. Napriek tomu Geiger bez milosti vytasil červenú kartu.

Oslabenie Panamu nezlomilo, naopak. Muži v červenom sa vzopäl k bet 365 heroickému výkonu a po gólovej hlavičke stopéra ROMANA Torresa smerovali v Atlante k senzačnému postupu. Mexičania si s obetavú defenzívy bet365 svojho soka nevedeli rady, nezvyčajne kazili a čas pre nich utekal mučivo rýchlo.

Až do 88. minúty, kedy americký arbiter ku zdesenie panamských hráčov ukázal na ich penaltovú značku.Kapitán Torres, dovtedy hrdina zápasu, sa zúfalo držal za hlavu. Pri obrannom zákroku upadol rukou na loptu, ale v žiadnom prípade nešlo o úmysel, o neprirodzený pohyb hornej končatiny smerom k lopte, výsledok akcie tento zákrok nijako neovplyvnil. Napriek tomu penalta.

"Penalta to nebola," uznal po zápase aj mexický kouč Miguel Herrera.

Nejakú dobu sa zdalo, že k jej exekúcii ani nedôjde. Panamané sa miesto okolo svojho pokutového územia zhromaždili pri lavičky, v ktorej okolí pršali predmety hodené z hľadiska. Na chvíľu sa strhla strkanica medzi oboma tábormi, potom sa dlho diskutovalo.Na diaľku išlo ťažko rozpoznať, či poškodený outsider zvažoval odstúpenie z duelu, čakal na upokojenie situácie na tribúnach alebo jednoducho nedokázal predýchať krivdu.

Keď sa mexický stredopoliar Andrés Guardado k pokutovému kopu konečne postavil a umiestnenou strelou k žrdi ju premenil, bežala už 10. minúta nastavenia. Nakoniec musel Geiger pridať minút celkom štrnásť, než mohol ukončiť normálny hrací čas. "Panama 1, rozhodca 1," glosoval komentátori.

To ešte netušili, že na postupový zásah v predĺžení bude Mexiko takisto potrebovať penaltu, hoci tentoraz išlo proti faule Harolda Cummings niečo namietať ťažko. Geigerove výkon však nepopudili len nešťastnú Panamu. "Každé rozhodnutie päťdesiat na päťdesiat išlo v prospech Mexika.A niektoré 30 na 70 taky, "povzdychol si na twitteri bývalý známy brankár Shaka Hislop.


Ťažko sa tak možno čudovať frustráciu, ktorá porazenej zaplavila na konci, kedy je Geiger ani nenechal vhodiť posledný áut pri súperovej šestnástky.Pan amskí hráči sa zbesilo pustili za rozhodcom, ktorému nezostalo než vziať nohy na plecia a ukryť sa v hlúčiku přispěchavší ochranky.

"Nehrali sme dobre, nezaslúžili sme si vyhrať," kajal sa mexický kouč Herrera, zatiaľ čo internet začala zaplavovať videá o penaltové "krádeži" rovnako ako povzdychy mnohých mexických fanúšikov nad tým, akým spôsobom ich celok prekĺzol do finále.

Podobne namále mali pritom El Tri už vo čvrtfinále s Kostarikou, ktorú zdolal (ako inak) ako Guardadovou penaltou v nadstavenom čase predĺženia po takisto diskutabilným zákroku.

Prečo arbiter Mexiku na bet365 stavky majstrovstvách strednej a severnej Ameriky toľko želajú? Možno to zaváňa konšpiračné teórií, ale odpoveďou môže byť pohľad na štadióny v USA, ktoré turnaj tradične hostí.Kým mimo duelov domácej reprezentácie a tej mexickej sú tribúny takmer prázd ne, stretnutie spomínaných tímov sa teší mimoriadnej pozornosti, pričom Mexiko vďaka davom do futbalu zblázněných prisťahovalcov tiahne ešte ďaleko viac než výber USA. A nie je ťažké si predstaviť, že s bet365 bonus televíznou sledovanosťou je to rovnako tak.

Keď potom domáci celok v prvom semifinále senzačne padol s Jamajkou 1: 2, hrozilo, že boj o titul karibského ostrova s ​​Panamou bude zaujímať málokoho . Zato Mexiko je zaručený kasový trhák.

bet365 mobil

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.