2017. április 13., csütörtök

Anglicko Rugby World Cup flop opustí RFU ruing zmeškané šancu

Sobotný poníženie u Twickenham, zlučovanie zúfalé nevyužité príležitosti pred týždňom proti Walesu a utesnenie odklon Svetového pohára počas 17 dní, dá všetko, čo ste na pochybách.

Ritchie a tréner Stuart Lancaster, menovaný v dôsledku zrútenia Nový Zéland 2011, robili veľa znovu Anglicku s širším hry a verejnosti, s cieľom obnoviť pýchu v košeli a dať RFU ako inštitúciu v rovnováhe.

ale súdil čisto na ich výkone svetového pohára, ktoré vrátil do pôvodného stavu veci.A to bude mať dominový efekt predčasne do spŕch.

Za ľútosti pri porušení Anglicka na ihrisku a širšie sklamanie všetkých, ktorí zaplatili stovky libier za ich lístky a ďalšie sledujú v televízii existuje širšia zmysel deflácie pri príležitosti stratená.

Čisto z hľadiska šírenia hernej evanjelium do nových častí krajiny, vízie už nariedené potrebou získať čo najviac popáleniny na sedadlách sú možno dodať Svetový Rugby £ 80m je potrebný ako súčasť dohody o hosťovaní, budúci týždeň mŕtvy gumové proti Uruguaju v Manchestri už vyzerá skôr otrávený kalich ako jedinečnú príležitosť.

je ťažké si predstaviť tých, ktorí zaplatili 150 £ za svoje vstupenky pocit príliš dobre naklonení k boku Anglicka, ktorí sú už von.

Ale okrem, že čím väčšia premárnená príležitosť je tam vonku na Unibet-Registrácia zdarma poliach.Ako kalný-prezeral mladíkov na čele sa ragbyovej kluby po celej krajine v nedeľu ráno ešte dúfať, že Anglicko je eliminácia bol len zlý sen, Ritchie bude musieť byť viazaná k z amysleniu nad jeho odvážnych starších sľuby. Lancaster tiež urobil veľa pozitívneho vplyvu energizujúci výkon Anglicka by mohla mať na najnižšej úrovni.Veľa z toho je teraz v doubt.Eddie Butlera plán: Ako sa Anglicko môže obnoviť po Rugby World Cup exit Viac

Šanca zovretia cieľov protestného futbalu na hlavách detí mladšieho školského veku a inšpiruje bodec v pripravenej hrať, dobrovoľník, rozhodca a tak ďalej vo svojom miestnom klube sú teraz oveľa štíhlejšie.

"myslím, že sme všetci dostali tvrdo pracovať, aby zmiernila, čo sme možno prehrali," povedal Ritchie ráno po predošlej noci pri smutný Pennyhill Park, kde je účelové školiace stredisko stojí ako súčasť odhadovaného 5m investície libier Svetový pohár Anglicko nádeje. . "Uvidíme, čo sa stane, pokiaľ ide o účasť, čísel a dedičstvo a všetky tie, druh vecí, ktoré sme hovorili

" Je zrejmé, že by to bol obrovský pozitívny sm e mali pokročila - v širšom zmysle slová, nie materiálnom zmysle - pretože si nemyslím, že materiál zmyslom je to, čo je dôležité v tejto chvíli.Ale kľúčové je, aby prijali Learnings a ísť ďalej. "

Čo v Ritchieho rozvláčny spôsobom, je spôsob, ako hovorí, že bude v poriadku za hotovosť, ale v širšom meradle príležitosti minul nemusí byť jasné po celé generácie.

RFU je oveľa stabilnejší zviera, než tomu bolo v roku 2011, kedy sa sám skoro roztrhal po Anglicku odstránení svetového pohára, a niektorí jeho dobré práca bude pokračovať bez ohľadu na to. Riaditeľ rozvoja RFU, Steve Grainger, bude aj naďalej so svojimi pôsobivými zámeru zaviesť tento šport do 750 štátnych školách do roku 2019.


skromný cieľ, ktorý má zvýšiť účasť dospelých z 190.000 na 215 .000 v roku 2017 zostane na svojom mieste.Ale obrovská vlna podpory verejnosti a emócií, ktoré by sprevádzala Anglicka beh na neskorších fázach turnaja a mohla preplňovaný tieto plány teraz bude chýbať.

V roku 2003 RFU mal opačný problém. Krátky prudký nárast záujmu v dôsledku Anglicko poslednom pokuse triumfu v Austrálii bol zbytočný, pretože kapacita nebola na mieste vysporiadať sa s ním.

Tentoraz plánovanie je tam, ale nie iskra inšpirácie. Pred rokom World Rugby výkonný riaditeľ Brett Gosper povedal Guardianu: "Ekonomika bude pracovať kdekoľvek Anglicka dostať.Ale naozaj dostať tú magickú atmosféru a domáce obyvateľstvo za to, že by bolo skvelé pre hostiteľskú stranu ísť celú cestu. "

Keď RFU posudok hojdačky do akcie po tomto Svetovom pohári dôraz bude bude o budúcnosti Lancaster, jeho koučovanie zamestnancov a jeho hráčov.

pri analýze dostupných v modernej hre, ich zlyhanie m� �že byť meraná na väčšine mikroskopickej úrovni. Mierka premárnenou príležitosťou v širšom hľadiska je oveľa ťažšie kvantifikovať.

Unibet-Získaj bonus práve teraz

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.