2017. április 15., szombat

, Bolo tam toľko hluku 'hovorí Jamie Murray po Davis Cup zdvojnásobí výhru

Rovnako ako Jamie Murray poznamenal v jeho lakonicky po flirtovanie s katastrofou a potom s históriou tu v sobotu, "Bolo to duševné." Davis Cup finále: Andy a Jamie Murray vyhrať dať GB na pokraji v Belgicku Čítajte viac

Murray - za štvorhra špecialista, ten starší, ktorý sa dostal dve slam finále tohto roku potom vylial austrálsky John Peers, pretože cítil ich dvojročné partnerstvo sa jeho priebeh - vybral najhorší možný deň stratiť predčasný rytmus perspektívne a dôvera opäť vzrastie jeho vyrovnanosť, aby sa pripojil k jeho chladné mladšieho súrodenca, Andy, na tom off tvrdohlaví Belgičania, David Goffin a Steve Darcis, v štyroch setoch.

Ale tam bolo niekoľko okamihov pred týmto oživenie, keď tretí kaučuku vo finále Davisovho pohára mohol ísť buď cestou.Trvalo Bratia dve hodiny a 49 minút na výhru 6-4, 4-6, 6-3, 6-2. . Začali ako nervový mačiatka a skončil ako levy

S motorom pravdepodobne stále beží na Courtside, Jamie povedal: "Bol to skvelý zápas s mnohými bláznivých bodov. Tí chlapci hrali nejaké neuveriteľné LOB a uhly. Urobili to veľmi ťažké pre nás.

"Zmenili sme to trochu, a v treťom sete, začali sme sa zostať pred viac o mojom návrate a podarilo sa mu vytvoriť oveľa viac príležitostí. Sme naozaj radi, že vyhrať zápas "

A uľavilo. - spolu s tisíckami-plus fanúšikov, ktorí cestovali na podporu Veľkej Británie v ich ceste za titulom, že nevyhral od roku 1936.Oni hrali svoju rolu príliš často zodpovedajúci počet decibelov z 12.000 fanúšikov tam pre domáci tím.

"Bolo tam toľko hluku," povedal Jamie.


"Bolo to mentálne. Tam je nízka strecha, rovnako tak všetko, čo je zabalené v. Boli sme kričali na seba na základnej línie sa snaží povedať, navzájom, kam ideme slúžiť. Ale bolo to skvelé. Je to Davis Cup final - sme očakávali, že je hlučný, veľa vášne a fanúšikov tu. To nesklamal sklamať "Dokonca aj Andy Murray potrebuje trochu pomôcť od rodiny a teraz znova. | Jacob Steinberg Viac

Andy dodal: "Dav bol fantastický. So všetkým, čo sa deje v Bruseli, by sme radi poďakovali všetkým, ktorí urobil cestu.Bol to veľmi zvláštny pár dní.

"Ja viem, zajtra bude zase nesmierne ťažké. Bude to ďalšia úžasná atmosféra. Dúfajme, že sa môžeme dostať prácu. "

Teraz príde na dvojhre a mladší Murray môže dokončiť prácu, keď sa Bet365-Podrobný popis prvýkrát porazí Goffin až v nedeľu. Svet No16, ktorý sa päť sád poraziť Kyle Edmund v piatok a pridal štyri tvrdšie sady do svojho denníka v sobotu, kedy priviedol na poslednú chvíľu vymeniť Ruben Bemelmens, povedal: "Fyzicky sa cítim dobre. To nie je problém, ak mám hrať päť sád zajtra. Budem pripravený "

Na otázku, ako by mohol poraziť Murray, od ktorej nebolo prijaté sadu v dvoch predchádzajúcich zápasoch, povedal:". Nikdy som hral Andyho na antuke.Mám nejaké zbrane, hrať dobrý zápas na antuke []. Stále neviem, ako Andy sa bude hrať a ako sa cíti, ale budem sa sústrediť na to, čo mám robiť a ja to urobím až do konca. "

Bet365-Uvítací bonus vyzdvihnete tu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.