2017. április 11., kedd

George Groves dúfali tretice ako svetový titul výstrel sa blíži

Boj za jasného svetla, je pre George Groves nič nové.

Viac ako 80.000 fanúšikov, plnené londýnsku Wembley Stadium sledovať ho vziať na Carl Froch v ich 2014 odvete.Stanovila rekord v návštevnosti II po svetovej vojne na boxerský zápas v Británii.

Hoci Groves nakoniec upustil obaja záchvaty cez TKO, získal nové stúpencov na ceste za jeho odvážny, často veľkolepé predstavenie proti jeho kolega Angličania.

Potom, čo jeho jediný premožiteľ do dôchodku skôr v tomto roku, príslovečná pochodeň prešla podobne ako sieň slávy Joe Calzaghe urobil Froch a britská veriaci teraz majú novú tvár v divízii 168lb fandiť .

Groves budú pôdu ako hl avný udalosť spoločne vystupoval, keď sa vezme v WBC super strednej majster Badou Jack 12. septembra v tom, čo je účtovaná ako finálna boju Floyd Mayweather sa v MGM Grand Garden Arena . v Las Vegas

Popular mienky naznačujú, Mayweather bude demontovať Berto vo vlažnej aféry - čo dáva hájov príležitosť upútať pozornosť medzinárodného publika so silným výkonom v noci ďalší boxe veľký zavesí rukavice.

"vždy som bojovať Predná časť vypredaných publika.Keď ste v jame, že všetci rovnaký pocit, "povedal nevzrušene Groves Guardian v piatok. "Keď idem von a hrať, som si celkom istý, že budem ukradnúť show."

Okrem nadchádzajúce-out party v Amerike má v pláne - to bude len jeho tretí americký boj a zďaleka najväčší - bude vyzerať Groves aby sa odvrátili od súperov na šampióna a priviesť titul WBC späť do Británie rovnako ako Froch urobil ako prvý v roku 2008 a pre druhý stint v roku 2011

Groves (21-2. 16 KO), bol ďaleko od pohodlia svojho tábora späť domov v štvrti Hammersmith už od začiatku júla by sa usadil v Big Bear v Kalifornii, je výškový tréning ústup zastrčený v San Bernardino hory mimo Los Betclic-Podrobnosti tu Angeles.Je to obľúbený u prizefighters ako Šavol, Canela 'Alvarez, Gennadij Golovkin, Ronda Rouseyová, a predtým, Oscar De La Hoya.

"Som urobil masívne obete byť v najlepšej forme svojho života," povedal Groves.

Jeho tréner Paddy Fitzpatrick, ktorí strávili roky v Los Angeles pracovať s ľuďmi ako Freddie Roach a Buddy McGirt pred presunom späť dohliada, súhlasí.

"George je lepšia formovať v tomto boji než akákoľvek bojovať, že on nikdy nebol, "povedal Fitzpatrick ako jeho žiak vykonal pod taktovkou rozcvičku v sále z nóbl hoteli JW Marriott sa melódie James Brown, Ray Charles a Stevie Wonder. "Je to na fantasti cké polohe s jeho hmotnosťou.Jeho stav je vynikajúci, a to je vec, ktorá sa nikdy byť nutne použité na to, ako dobre. "

Čo sa zmenilo?

, Máš len toľko uhryznutie na čerešňu, ' povedal Fitzpatrick. "Už sme mali dva (svetový titul porážky). Buďme realisti.


Nemá cenu predstierať, že nemá zmysel, je to všetko dobré. '…Niekedy sa brať veci ako samozrejmosť. Keby porazil Carla v prvom boji, nie som si istý, ako dlho by bol šampióna pre. "

Groves bude získanie jeho tretí trhliny v 168lb svetový titul ako Jackova povinné súperi, ale prekonanie prvých dvoch neboli ľahké.

v roku 2013 sa mu prekvapivo klesla majstra Froch v úvodnom kole svojho prvého boja deje ovládnuť otváracia rámy.Groves bol krátko zranený v deviatom slohe, a rozhodca zastavil zápas predčasne. Nový zápas b olo zaručené vo Wembley, ale tentoraz Groves podľahol cementu fisted Froch viac presvedčivo.

"Ak chcete byť úprimný, bolo to veľmi ťažké obdobie mojej kariéry," Groves ticho pripustil. Už od tej doby získal svoje posledné dva zápasy.

"Vy sa rozhodnete, či chcete pole ďalej, alebo nie. A pre mňa samozrejme som sa nebude opustiť obchod, kým sa stal majstrom sveta, a brániť to mnohokrát.…Je tu veľa môžem ponúknuť boxu.Chcem byť považovaný za jeden z najväčších bojovníkov všetkých čias "

Froch, teraz vědátor pre Sky Sports, nedávno napísal stĺpec predpovedá víťazstvo svojho bývalého nepriateľa:". Dúfam, že George Groves vyhrá svetový titul v Las Vegas.…Okrem toho si myslím, že môže robiť prácu na Badou Jack a myslím, že je dosť dobrý. - aj keď ja si myslím, že dosiahol vrchol "

Jack (19-1-1, 12 KO ) je hard-biť Puncher s vynikajúcou rýchlosťou rúk a pohybu. On i Groves volajú po knockout - a každý presne vedieť, aký je to pocit.Jackov vzostup po rebríčku sa náhle zastavil po tom, čo utrpel šokujúce prvým kolom knockout na blitzing tovariš Derek Edwards vlani.

Po pár tune-up, 31-ročný Jack vytrhol titul preč od Anthony Dirrell v rozhodnutí úzko napadnuté väčšinou v apríli.Jack, švédsky-gambijský bánk v Las Vegas, ktorý bojuje pod propagandou propagačnej spoločnosti Mayweather, robí svoju prvú obhajobu. "Každú predpoveď pre každý boj je rovnaká - chlap nebude počuť Posledný zvon, a to je len preto, že nechcem dať príliš veľa, "povedal slávny Groves, ktorý pred týmto bojom vyplivil Froch zúrivosť s back-and-out myšlienkových hier.

Tentoraz však nemusia naplňovať sedadlá a uspokojovať platených zákazníkov, ako to urobil v Európe. To je práca Mayweathera - skutočnosť, ktorú Fitzpatrick povedal, pomôže zbaviť sa zbytočného tlaku a rozptýlenia jeho bojovní ka.

"Badou Jack je skvelý bojovník, ale je toho veľa, čo robí, že to robím lepšie.Mám dosť sily, aby ho von, "pokračoval Groves.

Fitzpatrick dodal, že Groves dělá,vše'lepší ako Jack, konkrétne menovať také zručnosti, ako je pevný postoj svojho bojovníka, vynikajúce úder, rýchle ruky a porozumenie . vzdialenosť

Team Groves nosil detektívne klobúk tento tábor a urobili ďalšie úlohy na Jackovom amatérskych protivníkov, sparing partnermi a školiteľa

"pozerám sa veľa (Law & amp; Order .: Špeciálna jednotka), "žartoval Groves. "Sme pripravení. Nakoniec, je to ku mne bojovať v noci, aby to dokázal. A musím. "

Betclic-Čítajte viac

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.