2017. április 11., kedd

Anglicko je najlepšie ešte len príde, hovorí Alastair Cook v predvečer záverečného Ashes testu

Alastair Cook ide do piateho testu štvrtkovým na Kia ovále vyhlasovať najlepšie roky sú pred svojím tímom Anglicka a ich popol víťazstvo v lete môže byť odrazovým mostíkom pre budúci úspech.

Blokovanie akejkoľvek neskorej čkanie, England pôjdu do mŕtveho kaučuku proti Austrálii s nezmeneným tímom potom, čo Cook potvrdená ich útok vodcu Jimmy Anderson nebol dostatočne zotavil z bočného kmeňa utrpel pri víťazstve v Edgbaston.

víťazstvo v južnom Londýne a 4 -1 séria win uvidí England preskočiť Michaela Clarka stranu na druhé miesto v rebríčku ICC skúšok.Ale kapitán tvrdí, že na rozdiel od známeho tí mu 2005, ktorá sa rozpadla po ukončení 16 rokov Australian dominancie, jeho mladá strana môže ísť na väčšie things.England Jimmy Anderson vylúčiť konečnej Ashes testu v dôsledku bočného namáhania Viac

"chlapci boli fantastický tento rok v lete, ako oni šli o našom podnikaní a naozaj stál na túto výzvu," uviedol Cook. "Myslím, že sme hrali nejaké naozaj dobré kriket, ktoré verejnosť má rád sledoval. To je to, čo bolo vzrušujúce

"Možno, že na rozdiel od iných tímov v minulosti. - strana 2005 popol vyhrať bol ich vrchol a to, čo oni postavený na dva alebo tri roky - naozaj verím, táto strana má viac dopredu ono.Uvidíte likes Jos Buttler, Ben Stokes zlepšovanie ako krikete.Bol to dobrý týždeň, že je anglický hráč kriketu, "povedal.

" Veľa ľudí hovorí: To dobre ", ale verím, že táto strana má viac dať. Nemali by sme len tak odpočívať na to, musíme sa snažiť o zlepšenie. A chlapci s ú hneď za to. Ak chcete vyhrať Ashes 4-1 by bolo skvelé. Ale nemôžeme starať o tom záznam.Na konci týždňa sa dostaneme na vyzdvihnutie urny - ktorý bude úžasný zážitok pre seba a jeden nemôžeme čakať - ale máme päť dní krikete sústrediť sa na prvom mieste "

.

Zatiaľ naproti číslo Cook verí, Anglicko bude vychutnával ten okamih skôr, než to, čo sa pozeral na iné zelene zafarbený ihrisku počas austrálskeho tréningu. "Tento test je rovnako tak o našom charaktere, ako čokoľvek iné," povedal Clarke. "Máme možnosť tvrdo bojovať, ukázať prach a odhodlanie, a hrať tak, ako vieme, že môžeme.Stúpanie stále vyzerá pekne zelené a myslím, že to bude ďalší ťažký test zápas za ciest.

"Sme jednoducho musieť bojovať naše zadky off, či už ide dva alebo tri dni by som rád, aby nás vidieť na pravej strane, že. "

34-ročný otvárač Chris Rogers sa pripojí rýchly nadhadzovač Ryan Harris v medz inárodnom dôchodku po skončení série s kriketová brankár Brad Haddin očakávané pripojiť je po lete domov z turné skoro, pretože z rodinných problémov.

Clarke sa potom odovzdá captaincy k Steve Smith a trvá na tom, že aj napriek svoj výkon bude angličtina letné Austrália sa vrátil silnejší. "Zakaždým, keď stratíte štyria hráči vyšších určite meniť - o tom niet pochýb," povedal. "Ale ja som naozaj nadšený, čo nás čaká za Austrálie kriket."

Ako pozadie na piatom teste, prvý ranný bude svedkom tri minúty tichý protest mimo krajiny organizované Zmeniť Cricket kampaň, ktorá protestuje proti 2014 prevzatiu Medzinárodnej kriketové rady zo strany Indie, Anglicku a Austrálii.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.